Pohjana luotettava suklaakakkupohja, kakussa 3 kerrosta (2 väliä).
Täyte:
6 dl kermaa
1 prk mascarponea
2 isoa dajm-patukkaa rouhittuna
½ dl sokeria
vadelmia
Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon mascarpone ja sokeri. Lisää rouhittu suklaa. Jatka vaahdottamista, kunnes täyte on sopivan kiinteää. Levitä kostutetun kakun päälle, ja lisää päälle vadelmia.
Huom. Käytä tuorejuustoa mascarponen sijaan vähälaktoosittomaan tarpeeseen.
Omat kommentit
Täyte on mainio, ja sopii suklaakakun väliin todella hyvin. Suklaakakkupohja on hyvin täyteläinen, joten vadelmia voi huoletta laittaa runsaasti, koska ne raikastavat kokonaisuutta.
— Lähde http://www.kinuskikissa.fi/vadelma-mascarpone-tayte/