0

2 kuppia kuutioitua raparperia
1 kuppi sokeria
2 rkl sitruunamehua
¼ tl suolaa
2 kuppia vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
½ kuppia appelsiinimehua
⅓ kuppia ruokaöljyä
2 tl vaniljaesanssia

1 kuppi maidotonta kasvismargariinia
4 kuppia tomusokeria
1-2 rkl maidotonta maitoa (soijamaitoa, mantelimaitoa tms)
2 tl vaniljaesanssia

Yhdistä raparperi, sokeri, sitruunamehu ja suola kattilaan ja anna hautua keskilämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes raparperi pehmenee. Anna raparperiseoksen jäähtyä 15 minuuttia.

Yhdistä kuivat aineet.

Lisää appelsiinimehu, öljy ja vanilja raparperiseokseen. Lisää märät aineet kuivien aineiden joukkoon. Sekoita. 

Paista 175 asteessa n. 18 minuuttia.

Vaahdota margariini pehmeäksi. Lisää tomusokeria ja vanilja, ja maito. Vaahdota n. 5 minuuttia, kunnes kuorrutuksen koostumus on sopivan ilmavaa. 

— Lähde:  http://bittersweetblog.com/2012/03/28/rah-rah-rhubarb/