0

4 annosta, valmistelu 30-60 min

1 rs broilerin sisäfileitä, maustettu
300 g (7-8 dl) pennepastaa
2 rkl öljyä
4-5 (500 g) punasipulia
1 rkl öljyä
2 rkl sokeria
2 rkl balsamiviinietikkaa
¼ tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 ps sinihomejuustomurua

Ota broilerit huoneenlämpöön.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keitetyn pastan joukkoon öljy.

Kuori punasipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipuleita pari minuuttia. Lisää sokeri ja balsamiviinietikka. Jatka paistamista miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä ja hieman "tahmeita".

Paista broilerit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Annostele lautasille tai tarjoiluastialle kerroksittain pastaa, sinihomejuustoa ja sipuleita. Nosa päälle kokonaiset tai paloitellut broilerin sisäfileet. Tarjoa heti.

— Lähde: Ruoka Pirkka syyskuu 2013